söndag 16 maj 2010

Låna pengar trots skulder

Vill du låna pengar trots skulder? Då ska du läsa vidare här. Att låna pengar trots skulder är egentligen inga konstigheter. Det som kan ställa till det när du vill låna pengar trots skulder är om skulderna har gått till inkasso och vidare till kronofogden, vilket gett dig en betalningsanmärkning, eller om skulderna är stora i förhållande till din lön och övriga inkomst. Om så inte är fallet så kan du låna pengar trots skulder hos vilken bank eller låneföretag som helst. Om skulderna gått till Kronofogden, du har många förfrågningar hos UC, eller höga skulder eller låg inkomst kan du behöva vända dig till en bank eller företag som är specialiserade på låna pengar trots skulder. Det kan vara banker där du kan låna pengar trots skulder med säkerhet, eller företag som erbjuder så kalla microlån eller smslån. Där kan man också ofta låna pengar trots skulder.

Var jag låna pengar trots skulder?


Exempel på banker där du kan låna pengar trots skulder med säkerhet som villa, bostadsrätt eller fritidshus är Marginalen och Bluestep. Exempel på smslån eller microlån där du kan låna pengar trots skulder är Folkia.

onsdag 12 maj 2010

Lösa krediter?

Vill du lösa krediter och få mer pengar över varje månad? Då har du tagit ett stort steg mot en bättre privatekonomi. Genom att lösa krediter och samla lånen på ett ställe kan du ofta sänka månadskostnaden med flera tusen kronor varje månad. Att lösa krediter från till exempel kreditkort och lån utan säkerhet kan ge dig en lägre ränta, lägre avgifter och bättre kontroll på pengarna. Så här gör du för att lösa krediter: ta fram alla räkningar från dina befintliga krediter och lån. Räkna ihop hur mycket du betalar i ränta och avgifter varje månad, och hur stora krediterna är totalt. Gå sedan in på en hemsida för någon bank eller låneföretag som erbjuder lån för att lösa krediter och se hur mycket du skulle betala om du väljer att lösa krediter som du har och ersätta dom med ett samlat lån. Med största sannolikhet är skillnaden flera tusen kronor. Då är det bara att kontakta banken och göra en låneansökan och be dom lösa krediter och lån. Enkelt och smart. Så lös krediter med hög ränta och höga avgifter redan idag!

Var kan jag lösa krediter?


Det finns mängder av banker och kreditinstitut som erbjuder lån för att lösa krediter. Några exempel på banker som erbjuder lån för att lösa krediter är CitiBank, Nordax Finans och SevenDay. Om du har betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden kan du vända dig till Bank2 eller Bluestep. Lycka till att lösa krediter!

tisdag 11 maj 2010

Behöver du låna pengar trots skulder?

Att låna pengar trots skulder är oftast inga problem. Det som kan ställa till problem när du vill låna pengar trots skulder är om skulderna gått till inkasso och vidare till Kronofogden, men även då går det att låna pengar trots skulder, bara du vänder dig till rätt bank. Har du inga betalningsanmärkningar är det inga större konstigheter att låna pengar trots skulder, då kan du oftast vända dig till din vanliga bank eller något av de kreditinstitut som erbjuder lån utan säkerhet. Där kan du låna pengar trots skulder, bara skulderna inte är för stora i förhållande till din inkomst, och att du har en inkomst från en fast anställning.

Var kan jag låna pengar trots skulder?


Ett bra sätt att hitta ett bra lån trots skulder är att vända sig till en låneförmedlare som Freedom Finance eller Lendo. Annars kan du vända dig till t.ex. SevenDay, GE Money Bank, Wasa Kredit eller Nordax Finans. Har du betalningsanmärkningar kan du vända dig till Bluestep eller Marginalen. Är det ett mindre lån du letar efter kan Folkia eller Flexil Finans vara bra alternativ när du vill låna pengar trots skulder.