lördag 31 juli 2010

Köpa bil med betalningsanmärkning

Ska du köpa bil med betalningsanmärkning? När man pratar om att köpa bil med betalningsanmärkning är det ofta bilfinansieringen man pratar om. Att köpa bil med betalningsanmärkning är såklart inga problem om man betalar kontant. Problemet med att köpa bil med betalningsanmärkning är om man behöver ta ett billån, eller ett vanligt lån för att finansiera bilköpet. Det bästa sättet att få lån för att köpa bil med betalningsanmärkning är att ta ett lån trots betalningsanmärkning hos ett företag som Bank2, Bluestep eller Marginalen för att finansiera bilköpet. Hos dom kan du ta lån för att köpa bil, även om du har betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

Låna pengar utan UC

Vill du låna pengar utan UC? Många låneföretag gör en förfrågan hos UC, dvs de tar en kreditupplysning när du söker om lån. Men det går att låna pengar utan UC. Att ta lån utan UC kan du inte göra hos dina vanliga bank. Du kan oftast inte heller låna pengar utan UC hos företag där du kan låna utan UC, som Bank2, Bluestep, Marginalen osv. För att låna utan UC måste du vända dig till företag eller banker som ger mindre lån, som smslån, minlån eller microlån. Där kan du få lån utan UC.

Många förfrågningar hos UC?

Har du många förfrågningar hos UC och letar efter lån? Har du märkt att det är svårt att få lån hos vanliga banker om du har många förfrågningar hos UC? Det beror på att många förfrågningar hos UC är en av de variabler som bankernas kreditbedömningsprogram reagerar på när du ansöker om att låna pengar, och har man många förfrågningar hos Ucser bankerna det som en stor risk att erbjuda dig lån. Men det går att ta lån trots många förfrågningar hos UC. Du måste bara ta lån på rätt ställe.

Var kan jag låna med många förfrågningar hos UC?


Det går att få lån trots många förfrågningar hos UC hos din vanliga bank, eller hos låneföretag som Nordax Finans, SevenDay, Konsumentkredit osv, men det är lättare att få lån trots många förfrågningar hos UC hos Bluestep, Bank2, Marginalen och andra småbanker, eller hos företag som erbjuder smslån, smålån och microlån. Lycka till att hitta lån med många förfrågningar hos UC!

fredag 30 juli 2010

Lån fast man har betalningsanmärkningar

Behöver du lån fast man har betalningsanmärkningar och skulder hos inkasso och
kronofogden? Har du märkt att det kan vara svårt att få lån fast man har
betalningsanmärkningar? Då ska du göra så här: sluta söka om lån fast man har
betalningsanmärkningar hos din vanliga bank. Vanliga banker som SEB, Nordea,
Handelsbanken och Swedbank kommer ge dig avslag direkt när man söker lån fast man
har betalningsanmärkningar. Du ska istället söka lån fast man har
betalningsanmärkningar i småbanker och mindre låneföretag som gör en manuell
kreditbedömning och där anmärkningar och skulder hos inkasso och kronofogde inte
spelar så stor roll.

Var kan man få lån fast man har betalningsanmärkningar?


Lån fast man har betalningsanmärkningar söker du enkelt och snabbt på banker som
Marginalen, Bank2 och Bluestep. Även företag som erbjuder minilån och smslån brukar
kunna ge lån fast man har betalningsanmärkningar.

Lån fast man har kronofogden

Lån fast man har kronofogden kan vara nödvändigt om du till exempel vill köpa bil,
bostadsrätt eller behöver pengar till annat fast du har betalningsanmärkning och
skuld hos kronofogden. För att få lån fast man har kronofogden bör du undvika att gå
till din vanliga bank, som kommer ge dig nej på en ansökan om lån fast man har
kronofogden. Det är större chans att du blir beviljad lån fast man har kronofogden
om du går till en mindre bank som är specialister på att ge lån fast man har
kronofogden.

Var kan man ta lån fast man har kronofogden?


Bra ställen för att få lån fast kronofogden är till exempel kreditföretag som Marginalen,
Bluestep och Folkia. Lycka till med att få lån fast man har skuld hos kronofogden!

onsdag 21 juli 2010

Sms lån utan inkomst - bästa tipsen

Behöver du ta ett sms lån utan inkomst? Här är bästa tipsen för att bli beviljad ett smslån utan fast inkomst. Först och främst ska du vara medveten om att det är lättare att få ett sms lån utan inkomst än ett vanligt lån, eftersom smslån, alltså små lån, eller microlån och smslån som dom också kallas, innebär en mindre risk för banken eller låneföretaget. Dessutom tar inte alla företag som ger ut sms lån en fullständig kreditupplysning och kreditbedömning, så dom ser inte alltid att du inte har fast inkomst. Därför kan du enkelt hitta sms lån utan fast inkomst. Testa till exempel nåt avalla de företag som annonserar om sms lån utan inkomst på nätet. Ofta tittar de bara på om du har betaningsanmärkningar och skuld hos kronofogden. Men även utan inkomst och med betalningsanmärkning och skulder hos kronofogden kan man få sms lån utan fast inkomst.

Var kan jag söka sms lån utan fast inkomst


Ett bra, stabilt och säkert företag är Folkia, men dom kan vara lite svåra utan inkomst. Men det finns som sagt massor av företag som erbjuder smslån, microlån, folklån, smålån mm utan inkomst. Lycka till med att hitta sms lån utan fast inkomst! Läs mer om lån utan inkomst.

tisdag 6 juli 2010

Bilfinansiering trots betalningsanmärkning

Ska du köpa bil och behöver bilfinansiering trots betalningsanmärkning? Då har du säkert märkt att det kan vara svårt att fixa bilfinansiering trots betalningsanmärkningar. De flesta bilföretag erbjuder kredit, men eftersom de tar en kreditupplysning som visar betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden får man ofta nej om man söker bilfinansiering trots betalningsanmärkning. Men du har väl tänkt på att det går att fixa bilfinansiering med betalningsanmärkning på andra sätt än ett vanligt billån?

Hur löser jag bilfinansiering trots betalningsanmärkning?


Ett smart sätt är att strunta i vanlig bilfinansiering och billån, och helt enkelt ta ett vanligt lån trots betalningsanmärkningar. Det kan du göra hos t.ex Bluestep, Bank2 eller Freedom Finance. Att ta ett lån hos dom är ett smart sätt att lösa bilfinansiering trots betalningsanmärkning eller billån trots betalningsanmärkning.