tisdag 30 november 2010

Handla på avbetalning

Funderar du på att handla på avbetalning? Att handla på avbetalning kan vara ett bra sätt att finansiera större inköp och ett alternativ till att behöva spara länge för att handla det man behöver. Viktigt att tänka på när man ska handla på avbetalning är att räntan inte är för hög, och att det inte finns en massa dolda avgifter, som årsavgifter, aviavgifter och uippläggningsavgifter. Tänk även på att även om erbjudandet säger att det är räntefritt att handla på avbetalning, så betyder det oftast att det bara gäller så länge du sköter avbetalningarna prickfritt. Om du missar en avbetalning när du handlar på avbetalning börjar det oftast ticka ränta, en ränta som ofta är väldigt hög.

Vad kan jag handla på avbetalning?


Nu för tiden kan man handla det mesta på avbetalning, som till exempel dator, tv, vitvaror, möbler osv. Alla större hemelektronikkedjor erbjuder dig att handla på avbetalning, som Elgiganten, SIBA och MediaMarkt.
Lycka till att handla på avbetalning!

söndag 21 november 2010

Sms lån trots skuld hos kronofogden

Letar du efter sms lån trots skuld hos Kronofogden? Att ta lån trots skuld hos kronofogden kan vara svårt, men det lättaste lånet är faktiskt sms lån trots skuld hos kronofogden. Det beror på att sms lån trots kronofogden är små lån och alltså inte lika stor risk för banker och smslåneföretag att erbjuda som större lån. Dessutom är räntan och avgifterna på sms lån trots skuld hos kronofogden högre än för andra lån så de tjänar mer procentuellt sätt på smslån trots skuld hos kronofogden än på större lån. Det finns många företag i Sverige som ger ut sms lån trots skuld hos kronofogden, det är bara att använda internet för att hitta det bästa. Tänk dock på att reglerna för sms lån trots skuld hos kronofogden håller på att förändras, vilket kan komma att göra det svårare att få sms lån trots skuld hos kronofogden i framtiden. Lycka till att få sms lån trots skulder hons kronofogden!

tisdag 16 november 2010

Lätta lån - komplett lista

Lista över lätta lån. Här hittar du alla typer av lätta lån, allt ifrån snabblån och smslån till bolån och kreditkort. Det som kännetecknar lätta lån är att du kan få dom även om du har skulder, många förfrågningar och kanske tom betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden. Här föjer en lista på alla typer av lätta lån:

Lätta smslån och snabblån


Smslån är den lättaste typen att få. Här är en lista på lätta smslån:
Folkia
Mobillån
Meddelandelån

Lätta lån utan säkerhet


Lån utan säkerhet är vanlitvis inte lika lätta att få som t.ex. smslån. Följande företag erbjuder lån utan säkerhet:
Nordax Finans
SevenDay
Konsumentkredit
Wasa Kredit
Flexil Finans
Citibank
GE Money Bank

Lätta bolån


Bolån kan vara lätta, framförallt om du har säkerhet. Här en lista på bolån som lätta även om du har betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden:
Bank2
Bluestep
Bostadsfinans
Marginalen
Flexil Finans

Lycka till att hitta lätta lån!

Internetlån på 1000, 2000, 3000, 4000, 5000 kr

Behöver du ett internetlån på 1000 - 5000 kr? Små internetlån på 1000, 2000, 3000, 4000 eller 5000 kr brukar oftast kallas för smslån eller microlån och är en typ av internetlån utan säkerhet som ska betalas på en till tre månader. Internetlån på 1000 - 5000 kr har ingen vanlig årsränta, utan istället betalar man en aviavgift. Avgiften på internetlån på 1000 - 5000 kr brukar ligga på några hundralappar. Effektivräntan på internetlån på 1000, 2000, 3000, 4000 eller 5000 kr blir väldigt hög men är egentligen inte ett bra mått på kostnaden för små internetlån. Internetlån på 1000 - 5000 kr är enkelt att hitta online. Ett bra ställe för internetlån är Folkia. För den som inte vill ta ett litet internetlån kan kreditkort vara en bra lösning.

tisdag 9 november 2010

Bästa lånet utan säkerhet

Letar du efter det bästa lånet utan säkerhet? Vilket som är det bästa lånet utan säkerhet beror på vilken typ av lån utan säkerhet du är ute efter och vad som är viktigast för dig. Här kommer vi att utgå från att du är intressrad av det bästa lånet utan säkerhet med lägst ränta. Men det kan även vara så att det bästa lånet utan säkerhet för dig är det lån utan säkerhet som har längst löptid, lägst uppläggningsavgift, lägst aviavgift eller flest antal betalningsfria månader.

Vilket är det bästa lånet utan säkerhet med lägst ränta


Det bästa lånet utan säkerhet just nu kan du få genom Freedom Finance. Hos Freedom Finance har det bästa lånet utan säkerhet en ränta på 3,90%. Andra bra lån utan säkerhet med låg ränta kan du få hos ICA-banken, SevenDay och Nordax Finans.

Var kan jag hitta det bästa lånet utan säkerhet med lång löptid?


Hos KonsumentKredit har det bästa lånet utan säkerhet en löptid på hela 15 år, jämfört med 12 år på de flesta andra ställen där du kan låna pengar utan säkerhet. Lycka till att hitta det bästa lånet utan säkerhet!

Bolån utan fast jobb

Vill du ta ett bolån utan fast jobb? Hos de flesta banker kan det var svårt att få bolån utan fast jobb, om du inte har en i övrigt väldigt stark ekonomi. De flesta banker kräver att du har en fast anställning och beviljar inte bolån utan fast jobb. Men det finns undantag. För att kunna få ett bolån utan fast jobb ska du undvika storbanker som SEB, Swedbank, Nordea, Handelsbanken osv. Istället ska du vända dig till småbanker som är särskilt inriktade på att ge bolån utan fast jobb.

Var kan jag ta bolån utan fast jobb?


Bolån utan fast jobb, t.ex om du har eget företag eller projektanställning, eller kanske är pensionär eller sjukpensionär, kan du söka hos Bank2, Bluestep och Marginalen. Lycka till att hitta bolån utan fast jobb.

måndag 1 november 2010

Snabblån 5000

Behöver du ett snabblån på 5000 kr? När man pratar om snabblån menar man oftast lån utan säkerhet, ett så kallat blancolån, men när man pratar om snabblån på 5000 kr är det snarare ett sms lån eller ett mikrolån. Ett smslån är ett snabblån på 5000 kr eller mindre som oftast ska betalas tillbaka på 3 månader. Det går iofs att ta snabblån 5000 kr även hos vanliga låneinstitut, även om de säger att det lägsta beloppet att låna är 5000 kr. Alltså kan du söka snabblån på 5000 kr hos smslåneföretag som Folkia, men även på låneföretag som SevenDay, Nordax Finans och Konsumentkredit. Lycka till att hitta snabblån 5000 kr!

Små lån med betalningsanmärkning

Små lån, så kallade microlån eller sms lån, har blivit allt vanligare de senaste åren. Små lån är även en av de typer av lån som man kan få trots att man har betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden. Små lån med betalningsanmärkning kan man enkelt hitta på nätet. Små lån med betalningsanmärkning innebär att man lånar 1000, 2000, 3000, 4000 eller 5000 kronor. Det man ska vara medveten om när man tar smålån med betalningsanmärkning är att pengarna oftast ska betalas tillbaka om en till tre månader. Små lån med betalningsanmärkning ska man alltså inte använda til annat en kortsiktig nödlösning när det är svårt att få lån på andra ställen. Räntan på små lån med betalningsanmärkning kan också se avskräckande ut, men det beror på att man tittar på avgiften som du får betala för små lån och jämför med vad det skulle motsvara för årsränta. Lycka till med att hitta små lån med betalningsanmärkning och skulder hos kronofogden!