fredag 31 december 2010

Mikrolån utan UC

Mikrolån utan UC är en typ av microlån eller smslån där låneföretaget inte tar en kreditupplysning hos UC, Upplysningscentralen. När du söker mikrolån utan UC tar iställer låneföretaget en mindre UC, en så kallad micro UC. Det betyder att företaget fortfarande kommer att kunna se om du har betalningsanmärkningar, men de ser inte din inkomst eller dina skulder. Du kan alltså få mikrolån utan UC även om du har låg inkomst eller stora skulder. En annan fördel med mikrolån utan UC är att du inte drar på dig ytterligare förfrågningar som försämrar din kreditvärdighet. Du söker enkelt mikrolån utan UC via sms eller online på internet. Man kan söka mikrolån utan UC på belopp från 500 kr upp till ca 4000 eller 5000 kr. Lycka till att ta mikrolån utan UC!

Lån utan kreditprövning

Letar du efter lån utan kreditprövning? För att kunna ta ett lån utan kreditprövning krävs det att lånebeloppet är väldigt litet, ofta inte mer än 5000 kr, dvs ett så kallat mikrolån eller smslån. Detta är egentligen inte lån utan kreditprövning, eftersom låneföretaget gör en begränsad kreditprövning där man som minst ser om du har betalningsanmärkningar. Det finns dock lån som är helt utan kreditprövning, där de alltså inte en kollar om du har betalningsanmärningar, men dessa är väldigt ovanliga. Fördelen med små lån utan kreditprövning, eller kreditbedömning som det också kallas, är att du kan få dessa lån även om du har stora skulder. Vissa företag skickar även ut erbjudanden om lån utan kreditprövning till folk med väldigt god ekonomi. Lycka till att hitta lån utan kreditprövning!

Lån för att betala kronofogden

Behöver du ta ett lån för att betala Kronofogden? Om du behöver ta ett lån för att betala kronofogden innebär det med alla säkerhet att du har en eller flera betalningsanmärkningar. Har man det kan det vara svårt att ta ett nytt lån för att betala Kronofogden. Misstaget många gör är att vända sig till sin vanliga bank för att kunna ta ett banlån för att betala kronofogden. Gör inte det. Om du försöker att ta ett lån för att betala kronofogden hos din vanliga bank kommer du bara att få avslag pga av ditt skuldsaldo och dina betalningsanmärkningar. För att ta lån för att betala kronofogden ska du istället vända dig till mindre banker och låneföretag som är vana vid att erbjuda lån för att betala kronofogden. Det finns 5-6 banker och låneföretag i Sverige som kan hjälpa dig att ta lån för att betala kronofogden. Lycka till med att ta lån för att betala kronofogden!

måndag 27 december 2010

Snabblån online

Vill du ta snabblån online? Här hittar du mängder av banker och låneföretag där du kan ta snabblån online. Med snabblån online menas oftast mindre lån, typ smslån och mikrolån, som du kan ansöka om direkt online. Med snabblån online kan även menas vanliga blancolån online, där du söker online och får svar direkt. Vid den första typen av snabblån online kan du oftast låna 1000, 2000, 3000, 4000 eller 5000 kr, men ibland upp till 30 000 kr. Vid den typen av snabblån online kan du även bli beviljad lån trots betalningsanmärkningar och skulder hos kronofogden. Vi den senare typen av snabblån online kan du söka lån på mellan 10 000 - 300 000 kr, med än läggre ränta.

Var kan jag söka snabblån online?


Små snabblån online hittar du enklast genom att söka på internet. Exempel är Folkia, Meddelandelån och Fokuslån. Större snabblån online, alltså över 30 000 kr, söker du hos till exempel Citibank, Marginalen, Nordax Finans och Wasa Kredit. Lycka till att ta snabblån online!

tisdag 21 december 2010

Låna pengar med bilen som säkerhet

Behöver du låna pengar? Nu går det att låna pengar med bilen som säkerhet. Genom företaget Car Cash kan du lån pengar med bilen som säkerhet, upp till en tredjedel av bilens värde. Det hår att låna pengar med bilen som säkerhet även om du har betalningsanmärkningar och skulder hos kronofogden. När du bestämmer dig för att låna pengar med bilen som säkerhet tar du en form av sms lån, men den effektiva räntan är lite lägre när du lånar pengar med bilen som säkerhet än vid vanliga sms lån. Lycka till att låna pengar med bilen som säkerhet!

lördag 18 december 2010

Låna pengar online

Vill du låna pengar online? För den som vill låna pengar online finns det mängder av alternativ på nätet. Nästan alla låneföretag har en hemsida där man kan låna pengar online. Fördelen med att låna pengar online är att det går snabbare att få svar. När man lånar pengar online kan man ofta få svar på sín ansökan direkt. Därför kan du få dina pengar när du lånar pengar online än när du skickar in en skriftlig ansökan. När du funderar på att låna pengar online behöber du först bestämma dig för vilken typ av lån du är intresserad av. När du ska låna pengar online kan du välja mellan smslån online, snabblån online, blancolån, alltså lån utan säkerhet online, bolån online samt lån med betalningsanmärkning online.

Var kan jag låna pengar online?


Som sagt, nästan alla låneföretag erbjuder tjänster som gör att du kan låna pengar online. Gå bara in på låneföretagens siter, så kommer du hitta ansökningsformulär där du kan ansöka om att låna pengar online. Lycka till att låna pengar online!

tisdag 14 december 2010

Köpa tv på avbetalning med betalningsanmärkning

Vill du köpa tv på avbetalning med betalningsanmärkning? Du kan köpa tv på avbetalning hos de flesta elektronikkedjor som SIBA, Elgiganten, OnOff, Expert, MediaMarkt osv, eller genom att betala med nåt av marknadens alla kreditkort. Vill du köpa tv på avbetalning med betalningsanmärkning blir det svårare. För närvarande finns det inte många ställen där du kan köpa tv på avbetalning med betalningsanmärkning. För att kunna köpa tv på avbetalning med betalningsanmärkning bör du istället försöka ta ett lån med betalningsanmärkning, t.ex. hos Bank2, Marginalen, Svea Direkt eller Car Cash, och se lånebetalningarna som avbetalningar på din tv. Det kan iofs gå att köpa tv på avbetalning med betalningsanmärkning om du har en väldigt god ekonomi för övrigt, och inga skulder hos kronofogden. Prata med elektronikkedjan där du vill köpa tv med betalningsanmärkning innan du gör din ansökan, så att de inte tar en kreditupplysning i onödan. Lycka till att köpa tv på avbetalning trots betalningsanmärkning!

torsdag 9 december 2010

Lån utan kreditupplysning

Letar du efter lån utan kreditupplysning? Här kan du hitta tips för hur man tar lån utan kreditupplysning. Lån utan kreditupplysning innebär att låneföretaget inte tar någon UC när de gör sin kreditbedömning. Sådana lån är ganska ovanliga, och förekommer oftast som förbeviljade reklamutskick, där du blir erbjuden ett förbeviljat lån utan kreditupplysning. Vanligare än lån utan kreditupplysning är kreditkort utan kreditupplysning, med en kredit på 20 000 kr. 20 000 kr är det vanligaste beloppet vid lån utan kreditupplysning, i alla fall vid reklamutskick. Om du själv aktivt ska leta lån utan kredituupöysning bör du vara inställd på ett mindre lån, mellan 1000 kr och 5000 kr. Då tar låneföretagen oftast en begränsad kreditupplysning, så kallad micro. Lycka till att ta lån utan kreditupplysning!

tisdag 7 december 2010

Köpa dator på avbetalning trots betalningsanmärkning

Vill du köpa dator på avbetalning trots betalningsanmärkning? Att köpa dator på avbetalning är inga konstigheter, det akn du göra hos de flesta elektronikkedjor, som Elgiganten, MediaMarkt, SIBA, OnOff och så vidare. Svårare blir det om du vill köpa dator på avbetalning trots betalningsanmärkning. De flesta av företagen jag nämnt tidigare ger avslag om du ansöker om att köpa dator på avbetalning trots betalningsanmärkning. Alternativet är då att antingen ta ett lån trots betalningsanmärkning, eller ett snabblån eller sms lån trots betalningsanmärkning för att betala datorn med. Se bara till att betala i tid, eftersom dröjsmålsränta och påminnelseavgifter på den typen av lån ofta är väldigt hög. Lycka till att köpa dator på avbetalning trots betalningsanmärkning!

torsdag 2 december 2010

Snabblån med bilen som säkerhet

Snabblån med bilen som säkerhet - det nya sättet att låna pengar. Snabblån med bilen som säkerhet, eller Car Cash som tjänsten också kallas, är ett nytt sätt att låna pengar genom att lämna bilen som pant eller säkerhet. Med Car Cash kan du låna upp till en tredjedel av bilens värde. För att ta ett snabblån med bilen som säkerhet så skickar du helt enkelt ett sms med bilens registreringsnummer till Car Cash, så gör de en automatiserad värdering av bilens värde. Den effektiva räntan på snabblån med bilen som säkerhet ligger på ca 180% vid ett lån på 25 000 kr, vilket är lägre än vanliga sms lån. Bakom Car Cash, alltså detta nya sms lån med bilen som säkerhet, står finansbolaget Fennoskandia. Lycka till att ta snabblån med bilen som säkerhet!