lördag 26 mars 2011

Lån med många UC

Vill du ta lån med många UC? Viktigt att tänka på när man ska ta lån med många UC är dels att låneföretaget man söker lån hos inte låter sin kreditbedömning påverkas av många UC, samt att det inte tar ytterligare UC, vilket gör det ännu svårare att ta lån med många UC. Så hur gör man då för att ta lån med många UC? Det bästa man kan göra är att leta runt på internet efter låneföretag som erbjuder mindre lån, så kallade mikrolån, eftersom det är den typ av lån med många UC som är lättast att få. Ett annat tips för att kunna få lån med många UC är att lösa på låneföretagens frågor och svar för att se om de nämner något om många UC minskar chanserna att få lån hos dom. Man kan även ringa låneföretagen för att förhöra sig om chansen att få lån med många UC hos dom. Lycka till att få lån med många UC!

Lån trots låg inkomst

Behöver du ett lån trots låg inkomst? Beroende på vilken bank du vänder dig till så kan det vara svårt ett få lån trots låg inkomst, framförallt om du inte har en fast inkomst. För att kunna få lån med låg inkomst behöver du antingen ha en säkerhet i form av en bostad eller liknande, eller söka ett lägre belopp. Små lån, så kallade sms lån och microlån är den typ av lån trots låg inkomst som är enklast att få. För den som letar efter lån trots låg inkomst är det antagligen den enklaste lösningen, eftersom lån trots låg inkomst med säkerhet kräver en mer avancerad kreditbedömning samt en värdering av bostaden som oftast ska betalas av låntagaren. Så söker du lån trots låg inkomst är ett bra tips att leta på internet efter lån trots låg inkomst online. Lycka till att hitta lån med låg inkomst!

torsdag 24 mars 2011

Låna utan kreditupplysning

Att låna utan kreditupplysning innebär att man söker ett lån där låneföretaget inte tar någon kreditupplysning hos UC. Öven om de flesta låneföretag tar en kreditupplysning går det att hitta banker där man kan låna utan kreditupplysning. De flesta ställen där man kan låna utan kreditupplysning är mindre banker och låneföretag är banker där man kan ta mindre lån, så kallade sms lån, mikrolån och snabblån. För att kunna låna utan kreditupplysning får man vara beredd på att beloppet man kan låna oftast inte överstiger 30000 kr. För att ha störst chans att låna utan kreditupplysning bör man satsa på lägre beloppet än så, högst 5000 kr. Gör man det ska det inte vara några större problem att låna utan kreditupplysning. Lycka till att låna utan kreditupplysning!