lördag 26 maj 2012

Smslån med betalningsanmärkning och skulder

Ett smslån med betalningsanmärkning och skulder kan vara svårt att få, men är ändå betydligt lättare att hitta en till exempel ett privatlån med betalningsanmärkningar och skulder. Att smslån är så mycket lättare att få om man har betalningsanmärkning och skulder beror så klart på att smslån alltid är små lån, oftast på belopp mellan 1000 kr och 10000 kr (även om smslån över 5000 kr oftast snarare är av typen internetlån).  Banker och låneföretag är alltid mer benägna att bevilja smålån med betalningsanmärkning, vilket gör smslån med betalningsanmärkning och skulder till ett bra alternativ för den som har svårt att få lån.

Var kan man ta smslån med betalningsanmärkning och skulder?

Som du säkert vet finns det mängder av företag som erbjuder smslån och internetlån. Men bara ett fåtal av dom erbjuder smslån med betalningsanmärkning och skulder hos Kronofogden. Två av de få alternativen som erbjuder smslån med betalningsanmärkningar är Kredit365 och Smslånaren. Tänk dock på att smslån med betalningsanmärkning och skulder hos Kronofogden alltid är betydligt mycket dyrare än andra smslån, för att inte tala om större lån utan säkerhet. Lycka till att ta smslån med betalningsanmärkning och skulder!

Låna utan UC

Låna utan UC - vad ska man tänka på? Att låna utan UC, dvs att låna pengar utan att det tas någon kreditupplysning ho UC, är ett sätt att låna pengar för den som vet att den personliga ekonomin är så svag att man inte kan få lån hos vanliga banker och låneföretag. Alla stora banker och låneföretag tar en kreditupplysning hos UC när man ska ansöka om lån, så om man har till exempel betalningsanmärkningar, stora skulder eller många förfrågningar kommer det vara i stort sett omöjligt att låna pengar hos dom. Genom att låna utan UC kan man undvika att dessa problem sätter käppar i hjulet för ens möjligheter att få lån.

Var kan man låna utan UC?

De enda låneföretagen som erbjuder en möjlighet att låna utan UC är företag som erbjuder så kallade smslån, internetlån eller snabblån. Den här typen av lån är alltid på små belopp, oftast inte mer än 5000 kr. Om man vill låna utan UC till ett större belopp än så bör man tänka om, eller kanske helt enkelt avstå från att söka lån. Är man dock ok med att låna max 5000 kr finns det flera alternativ för den som vill låna utan UC. Två bra alternativ är Vivus och Pengos.

Att tänka på när man ska låna utan UC

Först och främst ska man vara medveten om att det alltid är dyrt att låna utan UC. I och med att låneföretaget tar en mycket större risk när den lånar ut pengar utan att ha tagit en UC först så kommer den behöva ta mer betalt för varje lån för att gardera sig mot de förluster den gör på kunder som inte betalar tillbaka sitt lån. Man bör även överväga om man verkligen har en personlig ekonomi som tillåter att man lånar utan UC och drar på sig dyra skulder. Ska man vara ärlig finns det ju en anledning till att man har svårt att få lån hos banker som tar en UC, och det är att de bedömer att du kommer få svårt att betala tillbaka ditt lån, och att risken är stor att din skuld kommer skickas till inkasso och vidare till Kronofogden. Men om du fortfarande anser att du kan hantera att låna utan UC hoppas vi att du har fått de tips du behöver för att kunna göra det utan att det blir allt för dyrt!

lördag 12 maj 2012

Låna 30000 utan UC

Vill du låna 30000 utan UC? Då behöver du bra tips på var det är bäst att söka lån, eftersom det är betydligt svårare att låna 30000 kr utan UC än små belopp under 5000 kr. Som du säkert har märkt när du har letat efter lån på 30000 utan UC så finns det många företag som erbjuder så kallade snabblån, alltså ett lån utan säkerhet med snabb utbetalning, på belopp upp till 30000 kr. Det man ska veta med den typen av lån är att de nästan alltid tar en kreditupplysning hos UC innan de gör sin kreditprövning. Har man betalningsanmärkningar, stora skulder eller ingen inkomst så kan det vara väldigt svårt att gå igenom dessa bankers kreditkontroll. Det största misstaget man kan göra när man söker snabblån på 30000 kr är att söka många lån under en kort tid. Om man får avslag hos ett låneföretag finns det väldigt stor risk att du kommer ha svårt att få lån även hos övriga banker, och dina ansökningar kommer bara leda till att du drar på dig ytterligare kreditupplysningar hos UC. Som du säkert vet kan det vara svårt att få lån med många förfrågningar hos UC, även om det är betydligt mycket lättare på lån under 30000 kr. Detta är en stor anledning till att många letar efter ställen att låna 30000 utan UC.

Var kan man låna 30000 utan UC?

Det finns i dagsläget inga banker som marknadsför sig med att de erbjuder lån 30000 utan UC. Men det betyder inte att det inte finns banker där man kan låna 30000 utan UC. Det enklaste sättet att låna 30000 kr utan UC är att leta upp snabblån på 30000 kr och noga kontrollera deras villkor för att se om de tar en UC när man söker lån.Ibland visar lite närmare efterforskning att de tar en kreditupplysning, men hos någon annat kreditupplysningsföretag än UC. Ibland innebär detta att det inte registreras några ytterligare förfrågningar hos UC, vilket gör att man faktiskt kan jämföra den typen av lån med ett lån utan UC. Enklaste sättet att hitta den här typen av lån är att använda sökmotorer och söka på onlinelån, snabblån, smslån eller mikrolån. Lycka till att låna 30000 utan UC! Läs mer här.

söndag 6 maj 2012

Sms lån utan kreditupplysning

Sms lån utan kreditupplysning är ett vanligt sätt att låna pengar om man brukar ha svårt att få lån, eller inte vill ha någon ytterligare förfrågan registrerad hos UC. När man letar efter sms lån utan kreditupplysning ska man först vara medveten om att den här typen av endast är till för den som letar efter små lån, under 5000 kr. I och med att risken för banken är större när den inte kan ta någon kreditupplysning så är de sällan beredda att låna ut större belopp än så när man tar sms lån utan kreditupplysning. Man ska även vara medveten om att de flesta företag som erbjuder smslån tar någon form av kreditupplysning, även om den inte alltid är hos UC. Det gäller alltså att noga kontrollera villkoren så att det verkligen inte tas någon kreditupplysning.

Var kan man ta sms lån utan kreditupplysning?

Det enklaste sättet att hitta smslån utan kreditupplysning är att googla på smslån, snabblån, mikrolån och internetlån, och sedan helt enkelt läsa villkoren på de olika hemsidorna för att se om de tar någon kreditupplysning när de ska göra sin kreditprövning. Man kan även sa att de låneföretag som inte tar någon kreditupplysning oftast är dyrare än de som har klara krav på inkomst och liknande. Lycka till att ta sms lån utan kreditupplysning!

lördag 5 maj 2012

Gratis lån första gången

Visste du att det finns lån där det är gratis att låna första gången? Vanligtvis är det låneföretag som erbjuder sms lån och internetlån som vill få dig att testa på deras tjänster som erbjuder gratis lån första gången. Men även om det är ett marknadsföringsknep från deras sida så hindrar ju inte det att det är en bra tjänst för den som är ute efter ett gratis smslån. Genom att testa att låna pengar gratis första gången får du inte bara ett gratis lån, du får även en chans att testa låneföretaget, så att du vet hur det fungerar nästa gång du behöver ett snabbt lån. Tänk bara på att verkligen kolla så att det är heöt gratis att låna första gången, så att det inte är några dolda avgifter som kommer senare. Kan det till exempel finnas höga avgifter om du är sen med att betala tillbaka lånet. Det finns en del skräckhistorier om gratis lån första gången som har visat sig vara minst lika dyra som ett vanligt smslån. Lycka till att ta gratis lån första gången!